Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vinko Radovani je novi predsjednik Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske!

Vinko Radovani je novi predsjednik Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske!

Od 48 nazočnih skupštinara dobio je podršku njih 46

Vinko Radovani novi je predsjednik Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske. Izabran je na mandat od četiri godine, glasanjem gdje je od 48 nazočnih skupštinara dobio 46 glasova uz dva suzdržana, a to su bili Nikola Mužinić (Poljičanin) i Vinko Barbarić (Mosor).

Nakon Skupštine Radovani je rekao:

- Zahvaljujem skupštinarima, sada mi je najvažnije vratiti mir i dostojanstvo Savezu, te demistificirati ulogu njegovih tijela.

Dodao je Radovani da će neke Komisije zadržati do kraja sezone, pa nastavio o odnosu prema Hrvatskom nogometnom savezu...

- HNS je naš savez. Moramo spustiti tenzije i krenuti prema partnerskom odnosu. Što se Izvršnog odbora HNS-a tiče, mislim da kao jedan član od njih 17 nemam tu što tražiti, ali inzistirat ću na ulasku u Odbor za hitnost, gdje su predstavnici Dinama i Rijeke.

Radovani je još kazao da je zabrinjavajuća činjenica da su članice Županijskog saveza dužne oko 800.000 kuna, te da se na tom planu mora iznaći rješenje.

Evo i tko su novi ljudi u NSŽSD-e:

Odbor za hitnost: Vinko Radovani (Hajduk), Željko Sučić (RNK Split), Zoran Mamić (MNK Split Tommy), Nikola Tokić (Solin), Mario Gudelj (Croatia Z.)

Uz njih su članovi Izvršnog odbora još: Jure Bosančić (Dugopolje), Zdravko Voloder (Primorac), Ana Vukorepa (Hvar), Mijo Pašalić (Zmaj), Vedran Kovačić (Omiš), Mario Jurić (Omladinac), Ivica Knezović (Junak), Petar Bakotić (ŽNK Marjan), Mate Tolić (Imotski), Dinko Bošnjak (Hrvace), Marko Erceg (Elektroprijenos), Jozo Vidić (GOŠK).

Članovi Nadzornog odbora su: Zdravko Perko (Sloga) predsjednik, Slavko Gotovac (Val), Mirko Kujundžić (Kamen). 

Vaša reakcija na temu