Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash SKANDAL U SUSJEDSTVU Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok

SKANDAL U SUSJEDSTVU Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok

Kupili lijes, isprintali osmrtnice...

Ogroman propust dogodio se u 'Zdravstvenom centru - Studenica' u Kraljevu u Srbiji, tvrdi Sandra Petrović koja je objavila da su njezinu baku proglasili mrtvom, a tek kad je došla u bolnicu da pokupi njezino tijelo, otkrilo se da je pogrešna žena proglašena mrtvom.

Obitelj je već kupila i lijes, isprintala osmrtnice, bio je spreman i križ za grob, a u bolnici ih je dočekao potpuni šok.

Petrović je za Republiku ispričala kako je baka završila u bolnici i da joj se stanje naglo pogoršavalo, a u bolnicu ju je odvezao njezin liječnik koji je obitelji poručio da kontaktiraju intenzivnu za dodatne informacije.


'Mama zove u 20 sati, i rekli su joj je da je u tijeku reanimacija jednog pacijenta, i da zovemo u 22 sata. Zvala je u 22 po dogovoru i pitala je za mamu, ponovila da pita za Maričić Branku. Doktor koji je bio dežuran je rekao da su učini sve što je u njihovoj moći, ali je nisu uspjeli spasiti... I izjavio je sućut', dodala je Petrović koja se potom čula s bratom i sestrom i odmah su organizirali sve za sprovod, no u bolnici nisu mogli pronaći izvod da je baka umrla.

'Tek poslije su toj drugoj obitelji javili da je u pitanju greška', objasnila je Petrović.

Iz bolnice su kazali kako će informacije ovom slučaju medijima dati u ponedjeljak, prenosi Dnevnik.hr.

Vaša reakcija na temu