Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press reBOAT Uskoro prezentacija prve hrvatske mobilne aplikacije za rezervaciju brodova

reBOAT Uskoro prezentacija prve hrvatske mobilne aplikacije za rezervaciju brodova

Donosimo detalje

reBOAT je naziv mobilne aplikacija za Android i iOS, proizvoda tvrtke webLAB iz Splita, koja je već u zadnjih par godina kreirala brojna digitalna rješenja u turizmu. Nakon gotovo godinu dana izrade i kooperacije sa brodarima, kreirana je mobilna aplikacija prilagođena iznajmljivačima brodova, izleta brodovima i brodskih transfera.

reBOAT mobilna aplikacija služi za upravljanje i potpunu kontrolu rezervacija. Svaki brodar ima mogućnost dodavanja neograničenog broja brodova unutar svog profila, kao i zaposlenika/osoba koje mu vrše rezervacije te postavljanje svih usluga koje nudi krajnjem korisniku/putniku.

Potpuno prilagođena aplikacija za pružanje usluga izleta koji su jako popularni na Jadranu za vrijeme turističke sezone gdje brodar određuje tip izleta, trajanje kao i brod koji služi za tu uslugu. Ne postoji mogućnost overbookinga, preklapanje rezervacija i sl., pošto se za svaki brod određuje kapacitet broja putnika.

Jako bitna funkcija je zaprimanje notifikacija kod svake nove ili otkazane rezervacije, kod svakog dodavanja ili brisanja putnika ili bilo kakvih izmjena na samoj rezervaciji što timu iznajmljivača pruža bolju kontrolu nad rezervacijama i poboljšava međusobnu komunikaciju. Npr. U trenutku otkazivanje rezervacije pojedinog putnika svi koji se nalaze u timu iznajmljivača brodara zaprimaju obavijest putem notifikacije što automatski ubrzava proces popunjavanja slobodnog mjesta.

Sama aplikacija nudi i uvid u kompletnu statistiku poslovanja gdje iznajmljivač može vidjeti koje su mu najtraženije usluge, koji se brodovi najčešće koriste i sl.

Radi se i na nadogradnji Booking web sustava koji će biti dostupan kroz sljedećih mjesec dana i povezan sa rezervacijskim sustavom mobilne aplikacije. Booking web sustav će funkcionirati na način da svaki iznajmljivač/brodar će dobiti svoju Booking web stranicu sa svim uslugama koje nudi i jednostavno je moći implementirati u vlastitu postojeću Web stranicu ili Facebook/Instagram profil.

Korisnici koji posjete Booking web sustava iznajmljivača/brodara će moći nakon plaćanja rezervacije izvršiti i samu rezervaciju koja će biti kreirana ovisno o raspoloživosti sinkroniziranoj sa bookingom i mobilnim rezervacijskim sustavom. U trenutku plaćanja i rezerviranja automatski će svi u timu iznajmljivača/brodara zaprimiti obavijest o novoj rezervaciji.

Sama prezentacija mobilne aplikacije će biti na Croatia nautic boat show/Danima hrvatske male brodogradnje koji će se održati od 18.04. do 21.04.2024. godine u Marini Kaštela (F. Tuđmana 213, Kaštel Gomilica).

Cijena korištenja mobilne aplikacije je 12€/brodu mjesečno a svim posjetiteljima podijelit će bonove sa -30% popusta. Ulaz je besplatan, a prezentacijski prostor se nalazi pored restorana Spinnaker unutar same marine.

'Veselimo se vašem dolasku i prezentaciji prve hrvatske mobilne aplikacije za rezervaciju brodova', poručili su organizatori.


Vaša reakcija na temu