Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MORH VIDEO: Pogledajte povratak raketne topovnjače 'Vukovar' u Split

VIDEO: Pogledajte povratak raketne topovnjače 'Vukovar' u Split

Priključili su se NATO snagama u provedbi aktivnosti u cilju podupiranja borbe protiv terorizma, stvaranja pomorske situacijske slike te razvoja regionalne pomorske sigurnosti

Raketna topovnjača 'Vukovar' u ponedjeljak je uplovila u matičnu luku Lora u Splitu gdje je održana svečanost dočeka 1. hrvatskog kontingenta  iz NATO operacija Sea Guardian. 'Vukovar' na moru je proveo ukupno 22 dana i preplovio preko 4000 nautičkih milja. Iako je zapovjedniku kontingenta i posadi broda dodijeljeno iznimno veliko područje odgovornosti, zahvaljujući maksimalnom angažmanu posade sve zadaće provedene su u potpunosti i uspješno.


Vaša reakcija na temu