Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bujanec, u laži su kratke noge...

Bujanec, u laži su kratke noge...

Voditelj Bujice tvrdi da mu je Pauk otkrio da Žan nije Jovan, što je teško vjerovati, a nije mu palo napamet provjeriti optužbe na račun Bojana Islamovića koje je plasirao u eter

Velimir Bujanec je u svojoj emisiji s gostom Igorom Štimcem rekao da je Bojan Islamović, bivši tajnik udruge Naš Hajduk, bio predsjednik Mladeži SDP-a na Korčuli. Islamović nam je već to demantirao kazavši da nikada nije bio član nijedne stranke, ali kako se priča proširila, odlučili smo nazvati SDP Korčule. Predsjednica Gradske organizacije SDP-a Korčule Marija Šegedin nam je rekla:

- Bojana Islamovića nemamo u popisu članova SDP-a. Po portalima se navodi da je on bio predsjednik Mladeži SDP-a, a to uopće ne postoji. Bujanec je vjerojatno mislio na Forum mladih SDP-a, ali on sigurno nije bio na čelu te organizacije, to garantiram.

Velimir Bujanec se ispričao što je Žana Ojdanića zvao Jovanom nakon što mu je splitski gradski vijećnik Martin Pauk rekao da se ta priča proširila objavom osmrtnice s imenom Jovan Ojdanić od strane srpskih navijača nakon Žanove pogibije, međutim Tomislav Marčinko i Miljenko Manjkas su već ranije koristili tu baljezgariju. Zanimljivo je i gdje. Na portalu na kojem je u isto vrijeme bio kolumnist i - Velimir Bujanec. U laži su kratke noge... 

Vaša reakcija na temu