Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CENTAR ZA REPETICIJE SPLIT: Stručnjaci iz tvrtke Monemus pružaju poduke za sve uzraste i pripremaju za državnu maturu

CENTAR ZA REPETICIJE SPLIT: Stručnjaci iz tvrtke Monemus pružaju poduke za sve uzraste i pripremaju za državnu maturu

Rade na individualizirani način, u njihovim grupama nema straha od postavljanja dodatnih pitanja, a predavači i učenici kroz razgovor dolaze do rješenja svih problema

Monemus d.o.o. je specijalizirana tvrtka za pružanje poduka, odnosno repeticija osnovnoškolcima, srednjoškolcima, studentima i svima onima kojima su poduke potrebne. Osim pružanja poduka svim uzrastima, njihova osnovna djelatnost je i priprema za državnu maturu. Cilj im je, poručuju, omogućiti svim polaznicima, u kratkom roku, uspješno svladavanje teškog i nerazumljivog nastavnog sadržaja koji prolaze u školi.

- Naši predavači su visoko obrazovane i stručne osobe koje kvalitetno, strpljivo i stručno prenose znanje, te postižu izvrsne rezultate u kratkom roku. Maksimalno se prilagođavamo svakom učeniku i njegovim mogućnostima s ciljem ostvarenja što boljeg rezultata. Svaki učenik je individua za sebe i traži određeni pristup i način rada ne samo u svladavanju gradiva nego i u motiviranju i postizanju što boljih rezultata - ističu iz Monemusa.

Što se tiče priprema za državnu maturu, organiziraju se iz osnovnih predmeta hrvatskog i engleskog jezika, više i osnovne razine matematike te fizike i kemije kao izbornih predmeta. Tijekom priprema, učenicima se objašnjava gradivo prema katalogu NCVVO-a, te se tako fokusira na konkretne zadatke koji su se već pojavljivali ili će se pojaviti na državnoj maturi. Sastavni dio priprema za maturu čini i domaći rad, kojeg učenici redovito moraju rješavati kako ne bi izgubili kontakt s prethodno prijeđenim gradivom i kako bi ih se pripremilo za ono gradivo koje tek slijedi.

Ubrzane pripreme odvijaju se u trajanju od minimalno 18 sati. Namijenjene su učenicima koji posjeduju određenu razinu znanja, a ovako ih se priprema za sve tipove zadataka koje mogu očekivati na državnoj maturi. Sve pripreme se odvijaju u malim grupama od 8 do 10 učenika. 

- Radimo na individualizirani način gdje se posvećujemo svakom učeniku. U našim grupama nema straha od postavljanja dodatnih pitanja i traženja dodatnih objašnjenja. Predavači i učenici su homogenizirani i kroz razgovor dolaze do rješenja svih problema. Poduke za osnovnu školu učeniku nastoje približiti nastavnu materiju s kojom obično imaju poteškoća. Na jednostavan i njima razumljiv način, te prema individualnim mogućnostima i potrebama, stvaramo temelje znanja i učimo kako učiti. Najčešće poduke su iz hrvatskog i engleskog jezika, matematike i fizike. Srednjoškolskim obrazovanjem svakome se, pod jednakim uvjetima i prema njegovim sposobnostima, nakon završetka osnovnog školovanja, omogućava stjecanje znanja i sposobnosti za rad i nastavak školovanja. Poduke održavamo iz osnovnih i stručnih predmeta, individualno ili grupno - zaključuju iz tvrtke Monemus.

Dodatne informacije možete pronaći na njihovoj web-stranici: www.monemus.hr  a za dodatna pitanja im se možete obratiti na broj mobitela 091/570-6103 ili putem Facebook stranice.

Vaša reakcija na temu