Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Društvo Marjan Društvo Marjan vraća u funkciju kiosk na Prvoj vidilici

Društvo Marjan vraća u funkciju kiosk na Prvoj vidilici

Cilj je osposobiti kiosk kako bi postao centralno mjesto okupljanja svih simpatizera Marjana i članova Društva Marjan, a u planu je i održavanje raznih kulturnih manifestacija

Kiosk na Prvoj vidilici od ponedjeljka će nakon dugo godina opet biti u funkciji. Tim povodom iz Društva Marjan pozivaju sve Splićane da im se pridruže u ponedjeljak, 22. travnja, u 10.30 ispred kioska na Prvoj vidilici na druženju i akciji učlanjivanja.

- Trenutno traje proces uknjižbe, ali možemo kazati da smo napokon postali pravni vlasnici kioska kojeg smo i počeli graditi davne 1957. godine. Posljednjih nekoliko godina smo utrošili na pravne postupke, s obzirom na to da kiosk nije bio upisan u zemljišne knjige. Sada će opet biti u funkciji i zato pozivam sve da nam se pridruže u ponedjeljak i da zajedno proslavimo vraćanje kioska u funkciju - kazao je tajnik Društva Marjan Goran Mrdaković.

Kiosk na Prvoj vidilici počeo se graditi 1957., a službeno je otvoren 19. svibnja 1959. na Dan Marjana. Bio je zamišljen kao suvenirnica, ali i mjesto za druženje Splićana i ljubitelja Marjana. Posljednjih godina nije bio u funkciji, a iz Društva najavljuju da će u narednom periodu biti otvoren subotom i nedjeljom. 

- Cilj je osposobiti kiosk kako bi postao centralno mjesto okupljanja svih simpatizera Marjana i članova Društva Marjan, a u planu je i održavanje raznih kulturnih manifestacija. Iznimno je važno imati mjesto na kojem se članovi mogu okupljati jer su oni najveća snaga Društva. Od pošumljavanja pa do izgrađivanja skalina, ograda i igrališta smo pokazali da Marjan uvijek može računati na nas - dodao je predsjednik Društva Marjan Srđan Marinović.

Druženje počinje u 10.30, a prisutnima će se obratiti predsjednik Srđan Marinić i tajnik Goran Mrdaković. Svi koji nisu obnovili svoje članstvo i oni koji do sada nisu bili članovi moći će se učlaniti na licu mjesta, a Upravni odbor Društva osigurat će kavu i sokove za prisutne.

Vaša reakcija na temu