Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: JU PŠ Marjan GDJE SU POTPISI? Bojan Ivošević: Odlučili smo sami sazvati tematsku sjednicu i raskrinkat ih

GDJE SU POTPISI? Bojan Ivošević: Odlučili smo sami sazvati tematsku sjednicu i raskrinkat ih

Očito je da su htjeli izbjeći ovu raspravu u predizborno vrijeme, smatra dogradonačelnik

Predloženo je održavanje još jedne tematske sjednice o splitskom brdu Marjan i javnoj ustanovi koja upravlja park-šumom. 

Bojan Ivošević, splitski dogradonačelnik je na svom Facebook profilu najavio da je ova gradska vlast predložila održavanje tematske sjednice, jer oporba nije ispunila svoje obećanje i prikupila potpise kako bi se raspravilo o svim potencijalnim nezakonitim radnjama na Marjanu zbog kojih su ih prozvali i 'klevetali'.   

- Prošlo je više od mjesec dana (19. veljače 2024.) otkad su splitski HDZ-ovci iznijeli brojne klevete u javni prostor na naš račun i na račun JUPŠ Marjan, najavili tematsku sjednicu i do dan danas nisu predali potpise za istu. Marjan koji je simbol njihove političke trgovine, toleriranja bespravne gradnje i nesposobnosti, nakon što je predsjednik RH odredio datum nacionalnih izbora, očito je tema koju su htjeli izbjeći u predizborno vrijeme. S obzirom na to da je jedini stvarni skandal na Marjanu ponašanje DIRH-a i glavnog državnog odvjetnika Andrije Mikulića prema bespravnoj gradnji u zaštićenom području (o čemu imamo i pisane dokaze), odlučili smo sami sazvati navedenu tematsku sjednicu i raskrinkat ih - poručio je Ivošević i objavio dokument kojim dokazuje da je spreman za sjednicu.


Vaša reakcija na temu