Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot IDE PRITVORSKOM NADZORNIKU Upao na sat, udario profesora i uhvatio ga za vrat, sve radi kćerinog mobitela

IDE PRITVORSKOM NADZORNIKU Upao na sat, udario profesora i uhvatio ga za vrat, sve radi kćerinog mobitela

Neviđeno nasilje odigralo se pred cijelim razredom sedmaša

Trogirska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom koji je jučer upao na sat 7. razreda Osnovne škole Majstora Radovana i fizički napao profesora kemije i biologije tražeći da vrati kćerin mobitel koji joj je oduzet zbog korištenja za vrijeme nastave.

Neviđen prizor nasilja odvio se pred cijelim razredom. Nasilnik je uhvatio profesora za vrat i udario ga u glavu. Vikao je da nema pravo uzeti kćerin mobitel. U jednom trenutku uzeo je profesorov mobitel, ali ga je kasnije vratio. Završili su na hodniku, ubrzo su se tu našli i drugi zaposlenici škole. Za koji minut stigla je i policija i odvela 48-godišnjaka.

Kako doznajemo, prijetio je profesoru da će ga pronaći i da će mu oštetiti automobil.

Policija ga je prijavila za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi jer je uporabom sile spriječio djelatnika institucije u obavljanju službenih radnji, tj. odvijanju nastave i provedbe pravilnika o kućnom redu, odnosno, zabrani korištenja mobitela za vrijeme nastave.

Uz kaznenu prijavu, 48-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Napadnuti profesor zatražio je liječničku pomoć. Utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede, crvenilo na vratu. Otvorio je bolovanje.

Vaša reakcija na temu