Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović IMPRESIVAN NIZ: Gojko Čepo nabrojio što je sve u Splitu godinama - privremeno rješenje

IMPRESIVAN NIZ: Gojko Čepo nabrojio što je sve u Splitu godinama - privremeno rješenje

Čak je i gradska uprava privremeno smještena u Banovini do izgradnje na Trgu hrvatske bratske zajednice

Splitski SDP-ovac Gojko Čepo je objavio tekst na Facebooku kojega prenosimo u cijelosti:

- Autobusni kolodvor u Splitu PRIVREMENO je otvoren u montažnom objektu 1968. i ima 20 perona. Koncesionar godinama upozorava kako im za normalno funkcioniranje treba barem 40 perona. Nakon 50 godina rada, kolodvor bi trebao biti zamijenjen novim PRIVREMENIM autobusnim kolodvorom u Kopilici s 19 perona. PRIVREMENO! 

Uz kolodvor bi se trebala naći i tri PRIVREMENA parkirališta. Iz Kopilice bi putnici PRIVREMENO do luke putovali starim vlakovima.

Tako je odlučeno u Banovini, u zgradi u kojoj je PRIVREMENO smještena gradska uprava, do izgradnje trajnog rješenja na trgu Hrvatske bratske zajednice. Na tom trgu sada se nalazi PRIVREMENO parkiralište Split parkinga. To vam je odmah pored bivše robne kuće Standa gdje bi trebao biti smješten sud kad napusti PRIVREMENU lokaciju na Dračevcu. A na Dračevac će preseliti prometna policija koja je nedavno napustila svoje PRIVREMENE prostore na križanju Velebitske i Bračke i PRIVREMENO se smjestila u zgradi Čistoće u Dubrovačkoj.

Ljetos smo za tričavih 20 milijuna kuna dobili novo PRIVREMENO rješenje na Žnjanskom platou. PRIVREMENE objekte, PRIVREMENE prometnice i PRIVREMENI parking.

Prije tri mjeseca Filozofski fakultet je s pet PRIVREMENIH lokacija preselio na jednu PRIVREMENU u bivšu zgradu Brodomerkura na Poljičkoj cesti.

Prošlo smo ljeto imali PRIVREMENU prometnu regulaciju prema trajektnoj luci..A evo ulazimo i u 2019. s PRIVREMENIM pročelnikom za komunalu, koji je na toj funkciji PRIVREMENO od 2017. godine.

Osvijetljena je lani i PRIVREMENA fontana kod Sv. Frane dok se konačna odluka o Bajamontuši još uvijek 'kiseli'. Vratilo se u Split i Lipovčevo Plavo stablo koje je PRIVREMENO bilo u Zagrebu, a prije toga PRIVREMENO u Vukovarskoj. Tamo pored PRIVREMENO zatvorenog gradilišta Small Mall-a.

U toku sanacije Karepovca gradi se na istočnoj strani odlagališta i PRIVREMENA odlagališna ploha koja bi trebala poslužiti PRIVREMENO, do otvaranja regionalnog centra u Lećevici.

Da ne ispadne sve crno ima i pozitivnih primjera.

PRIVREMENA prometna regulacija s jednosmjernom Vukovarskom i jednosmjernim Mažuranićevim šetalištem dobro funkcionira već desetljećima. Još od kad su bile Balkanska i Radničko šetalište.

Nije loše ispalo ni PRIVREMENO nasipanje klifa na Kašunima i Kašteletu iskopima iz Marjanskog tunela koji su trebali biti naknadno prevezeni u Majdan. Ne znam koji je razlog i zašto nasip s klifa nije uklonjen al' moguće je da se čekalo da Marjanski tunel koji je pušten u promet PRIVREMENO dobije uporabnu dozvolu, a koju nije dobio do danas, 40 godina kasnije. Mi smo PRIVREMENO dobili plaže na Kašunima i Kašteletu.

I da završim prigodno, blagdanski.

Došlo je vrijeme kupovanja poklona i šoping groznice. U Splitu možete birati gdje želite 'zaglaviti' u prometu. Na Vukovarskoj ulici prema City centru one koja od 2010. ima PRIVREMENU prometnu regulaciju, u ulici Josipa Jovića na PRIVREMENOM prilazu Mall of Splitu (dok se ne probije ulaz iz Domovinskog rata) ili pak na PRIVREMENOM parkiralištu zapadno od Jokera. Moj je favorit City centar one jer ima PRIVREMENI makadamski priključak do ceste Split – Stobreč.


Vaša reakcija na temu