Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivan Šipić drugi na listi Domovinskog pokreta u IX. izbornoj jedinici

Ivan Šipić drugi na listi Domovinskog pokreta u IX. izbornoj jedinici

'Naša djeca nisu 'ono', i naši roditelji nisu rod 1 i rod 2, već otac i majka'

Ivan Šipić drugi je na listi Domovinskog pokreta u IX. izbornoj jedinici. Kaže kako se odazvao pozivu Ivana Penave i Mlinarića Ćipe i da mu je čast biti uz te ljude koji 'imaju domoljubni i suverenistički stav'.

'Kao što sam 2018. godine bio protiv bezbožne Istanbulske konvencije, tako i danas imam iste stavove po pitanju rodne ideologije. Jedno su prava žena i njihova zaštita, a drugo je uvođenje kroz sve institucije tog puzajućeg zla. Jer, rodna ideologija to je. Naša djeca nisu 'ono', i naši roditelji nisu rod 1 i rod 2, već otac i majka', poručuje Šipić te dodaje kako takve podle kombinacije uništavaju našu obitelj. 

'Da nam je stalo do obitelji pokazuje i to da se na listi nalazi Marija Šarac, majka troje djece, iz Turjaka, na 11. mjestu, obiteljska žena kao primjer do koga nam je stalo.  Taj stav nisam mijenjao ni kada su mu prijetili, ucjenjivali i omalovažavali sve što sam godinama radio i za što sam se borio i ostao sam svoj. Ovo su Sveti dani, i ne bih dalje opterećivao nikoga, a posebno ogromnu većinu ljudi koji vjeruju i časte Kristovo Uskrsnuće.

I zato neka je svima Sretan i blagoslovljen Uskrs. Posebno starima, bolesnima i onima koji pate na bilo koji način', zaključio je Šipić. 

Vaša reakcija na temu