Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kerum: Jakša Miličić je struka, ja mu vjerujem

Kerum: Jakša Miličić je struka, ja mu vjerujem

Ako netko hoće s njim polemizirati na temu Karepovca, neka se napravi tribina

Gradonačelnički kandidat HGS-a Željko Kerum na Mejašima je medijima sinoć odgovorio na dodatna pitanja oko Karepovca, a indirektno se i osvrnuo na prozivke Ljubice Vrdoljak i Alberta Pavlovića.

- Karepovac se ne može riješiti brzo jer je to najveći problem u gradu i najveći projekt. Po nekim izračunima može se riješiti u šest godina. Ali, struku ne možemo zanemarit. Jakša Miličić je struka i to dokazana, bivši gradonačelnik, najušpješniji, a ako hoće s njim netko polemizirati na tu temu, neka se napravi tribina, pa nek pričaju. Većina ljudi u Splitu kaže da je on najstručnija osoba za to i ja mu vjerujem. Struka je struka, a drugo je politička volja. Najbitnije je da se smrad i smeće s Karepovca mora maknit - ustvrdio je Kerum.

Vaša reakcija na temu