Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Andro Krstulović Opara pretrpio lakši moždani udar, ravnatelj KBC-a Split izvijestio da se gradonačelnik dobro osjeća

VIDEO Andro Krstulović Opara pretrpio lakši moždani udar, ravnatelj KBC-a Split izvijestio da se gradonačelnik dobro osjeća

Doktor Ivo Jurić izvijestit će medije o stanju Andre Krstulovića Opare

Andro Krstulović Opara imao je manje krvarenje u mozgu, odnosno lakši moždani udar. Ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Split doktor Ivo Jurić rekao je da gradonačelnik Splita nema posljedice, normalno govori i hoda.

Dr. Ivo Jurić u 16 sati je dao izjavu o zdravstvenom stanju gradonačelnika,, koji je, kako smo ranije javili, zbog glavobolje i vrtoglavice sinoć zadržan u bolnici.

- Gospodin gradonačelnik je primljen u subotu u večernjim satima u bolnicu. U tijeku je dijagnostička obrada. Prerano je govoriti o čemu se radi, tako da ćete biti obavještavani svaki dan o tijeku obrade i što bi moglo biti - rekao je dr. Jurić.

- Nađeno je manje krvarenje. Gradonačelnik se dobro osjeća, sad smo razgovarali, pozdravlja vas sve - dodao je.

Očekujete više dana da će biti u bolnici?

- Da, bit će biše dana.

Kada se očekuje dijagnoza?

- Za par dana.

Nakon što je ravnatelj kazao da se radi o intrakranijalnom krvarenju, mediji su zamolili da laički objasni na što je odgovorio da je to blaže krvarenje unutar lubanje.

Novinari su pitali može li se onda reći da je gradonačelnik doživio blaži moždani udar.

- Pa, može se razgovarati - rekao je i pojasnio da je svako krvarenje unutar lubanje vid moždanog udara.

Nema nikakve posljedice, težeg govora, micanja...?

- Ne, ne. Hoda, normalno razgovara, sve okej - odgovorio je ravnatelj.

Vaša reakcija na temu