Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Luksuzni modeli Monte Carlo Yachts 65 i Monte Carlo 5 premijerno na Croatia Boat Showu

Luksuzni modeli Monte Carlo Yachts 65 i Monte Carlo 5 premijerno na Croatia Boat Showu

Sajam će se održati na Zapadnoj obali od 15. do 19. travnja

Pripreme za 17. sajam Croatia Boat Show su u punom jeku. I ove godine će sajam na Zapadnoj obali u Splitu od 15. do 19. travnja biti domaćin impresivnim nautičkim modelima najznačajnijih svjetskih proizvođača. 

Svoju premijeru na ovogodišnjem Croatia Boat Showu imat će i dva luksuzna modela: Monte Carlo Yachts 65 te Monte Carlo 5. Na sajmu će također biti predstavljen hidroavion European Coastal Airlinesa.

- Uz već tradicionalnih pet dana nautičkog luksuza koje Croatia Boat Show nudi svojim brojnim posjetiteljima i zaljubljenicima u razna plovila, gosti će ponovno imati prilike vidjeti i neke od ekskluzivnih primjeraka suvremene automobilske industrije - poručuju iz CBS-a.

Croatia Boat Show u organizaciji tvrtke Profectus sajmovi kao vodeći nautički sajam u regiji više od desetljeća i pol okuplja brodograditelje te proizvođače brodske opreme i nautičke odjeće, kao i agencije te predstavnike marina, zastupnike gumenjaka, jedrilica i motornih plovila. Taj epitet, na zadovoljstvo svih partnera, izlagača i gostiju, Croatia Boat Show opravdat će i ove godine. 

Vaša reakcija na temu