Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marijana Puljak o slučaju Nine Kuluz: Apeliramo i na medije i javnost da dječaka ne izlažu dodatnoj traumatizaciji

Marijana Puljak o slučaju Nine Kuluz: Apeliramo i na medije i javnost da dječaka ne izlažu dodatnoj traumatizaciji

Pozivamo sve institucije da zaštite dijete i osiguraju njegov najbolji interes

U slučaju maloga Cesarea teško je komentirati pravomoćne sudske odluke jer se stavljamo u poziciju da na temelju medijskih napisa zauzimamo strane u ovako osjetljivom slučaju - rekla nam je Marijana Puljak, kada smo je pitali za slučaj Nine Kuluz i njenoj borbi za dijete.

Smatra da je jedina strana koja se ovdje mora zauzeti strana djeteta, te da je u njegovom interesu sačuvati mu privatnost i osigurati normalan život bez stresa.

- Žalosno je i nedopustivo da se došlo u situaciju gdje se život jednog malog dječaka stavlja pod lupu javnosti i medija. Pozivamo sve institucije da zaštite dijete, osiguraju njegov najbolji interes i ne dozvole ugrožavanje prava djeteta na život u sredini punoj ljubavi i razumijevanja. Apeliramo i na medije i javnost da dječaka ne izlažu dodatnoj traumatizaciji.

Vaša reakcija na temu