Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAKON 157 GODINA: Prva tri korisnika u Splitu spojena na plinsku mrežu

NAKON 157 GODINA: Prva tri korisnika u Splitu spojena na plinsku mrežu

Plin je dobila bolnica na Firulama, OŠ Ravne njive i Dječji vrtić Mali princ

Prva tri korisnika spojena su na plinsku mrežu u Splitu. To su: KBC Split na Firulama, OŠ Ravne njive i Dječji vrtić Mali princ. Čestitavši svima koji su sudjelovali na ovom značajnom projektu, gradonačelnik Andro Krstulović Opara istaknuo je njegovu važnost za Split.

- Ovo je trenutak koji označava važnu prekretnicu za naš grad i građane. Nakon 157 godina ponovno se spajamo na plin. Ova tri prva korisnika su početak i idemo dalje s projektom dok ne spojimo sve važne objekte u našem gradu, a tako osiguravamo zdravlje, manju potrošnju energije i kvalitetniji život za sve naše sugrađane - kazao je Krstulović Opara.

Na svečanost su došli i župan Blaženko Boban, Ivo Milatić, državni tajnik u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike, Peter Zaruba i Vlado Mandić, članovi Uprave EVN Croatia Plin i drugi  gosti koji su prepoznali stratešku važnost ovog projekta za razvoj Dalmacije.

Vaša reakcija na temu