Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NEDJELJA U ŠKABRNJI: Provjerite koje će ceste biti zatvorene za promet

NEDJELJA U ŠKABRNJI: Provjerite koje će ceste biti zatvorene za promet

Policija poziva sve da se pridržavaju uputa nadležnih službi na terenu

Zbog obilježavanja Dana sjećanja u Škabrnji, na kojem se očekuje veliki broj sudionika i posjetitelja policija će u zoni Škabrnje u nedjelju uspostaviti posebnu regulaciju prometa.

Za sav promet bit će zatvorene: ŽC 6043 od Ulice Sv. Marije (Ambar) do poljskog puta, u duljini od 300 metara, u smjeru Benkovca, od 09.30 do 10.30 sati, ŽC 6021 od ulaza u Škabrnju (Ambar) do središta mjesta, odnosno raskrižja sa Županijskom cestom 6044, od 10 do 11 sati, ŽC 6044 od Prkosa do raskrižja sa željezničkom prugom u središtu Škabrnje, od 12 do 14 sati i ŽC 6021 od Zemunika Gornjeg do ulaza u Škabrnju (Ambar), od 09.30 do 10.30 sati.

- Sve sudionike i posjetitelje pozivamo da na vrijeme krenu i dođu u Škabrnju, a po dolasku postupaju prema uputama organizatora, redara i policijskih službenika na osiguranju. Sve druge sudionike u prometu pozivamo da poštuju privremenu prometnu regulaciju, način vožnje prilagode uvjetima na prometnicama te postupaju prema uputama nadležnih službi na terenu - poručio je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Vaša reakcija na temu