Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi detalji stravičnog pohoda: Šunjerga nije bio sam u trenutku kad je ubio majku!

Novi detalji stravičnog pohoda: Šunjerga nije bio sam u trenutku kad je ubio majku!

Uhićena su još trojica mladića koji su znali za zločine

U trenutku kada je u ranim poslijepodnevnim satima subote Tin Šunjerga (18) u polju kod Čiste Velike iz vatrenog oružja ubio svoju 45-godišnju majku, s njim je bio još jedan mladić i on je također jučer uhićen, zajedno s još dvojicom prijatelja koji su znali da je Šunjerga ubio majku, a par sati kasnije i oca, ali nisu to prijavili policiji, piše portal Šibenik.in.

Nakon ubojstva majke, kojoj je prvoj oduzeo život oko 16 sati popodne, osumnjičeni Šunjerga otišao je ubiti svoga oca koji je lišen života oko 18 sati, a onda se s društvom zaputio na rođendansku zabavu u jednoj privatnoj kući u vodičkom zaleđu gdje je bilo dvadesetak osoba, mahom njegovih vršnjaka. Tamo su bile i dvije ostale uhićene osobe kojima je povjerio što je učinio, ali nikome od tih momaka nije palo na pamet da prijave zločine policiji. Umjesto toga, na tulumu se pilo, drogiralo, a postoje indicije da je i tamo bilo pucnjave iz vatrenog oružja kojim su počinjena oba ubojstva. Prema svemu sudeći, riječ je o privatnom očevom pištolju, za koji je posjedovao urednu dozvolu,a  do kojeg je mladić došao provalom u trezor u kojem je oružje bilo pohranjeno, doznaje Šibenik.in.

Policija će tijekom dana ispitivati sve osobe koje su bile na toj privatnoj zabavi u jednoj kući u vodičkom zaleđu, a tri privedene osobe mogle bi odgovarati za kazneno djelo neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela.

Vaša reakcija na temu