Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI DETALJI TRAGEDIJE NA POLJIČKOJ CESTI: Ovim je automobilom usmrćena djevojka, 38-godišnja vozačica je bila pijana

NOVI DETALJI TRAGEDIJE NA POLJIČKOJ CESTI: Ovim je automobilom usmrćena djevojka, 38-godišnja vozačica je bila pijana

Žena se još uvijek u trijezni u policijskim prostorijama, a nakon toga će se provesti kriminalističko istraživanje

U sinoćnjoj prometnoj nesreći na Poljičkoj cesti poginula je 19-godišnja studentica iz Čapljine, a žena osumnjičena da je bila za upravljačem crnog Audija A3 ima 38 godina.

Policija ju je naknadno pronašla jer je pobjegla s mjesta nesreće. Ubrzo se otkrilo i zašto se nije zaustavila i pružila pomoć oborenoj pješakinji, što je zakonska obaveza. 

Vozačica je bila pijana, imala je više od jednog promila alkohola u krvi. Vještačenjem će se utvrditi koliko je bila alkoholizirana u trenutku kada je prošla kroz crveno svjetlo i na pješačkom prijelazu oborila djevojku.

Žena se još uvijek u trijezni u policijskim prostorijama, a nakon toga će se provesti kriminalističko istraživanje kojim se treba nedvojbeno utvrditi je li ona upravljala vozilom koje je pronađeno u Kranjčevićevoj ulici, dakle svega nekoliko stotina metara od mjesta nesreće. 

Policija će pregledom nadzornih kamera i praćenjem signala njenog mobitela utvrditi kretanje 38-godišnjakinje osumnjičene za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Kada policija završi posao, privest će je na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Splitu.

Vaša reakcija na temu