Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI TERMIN, LOKACIJA I IME: 'Dani hrvatske male brodogradnje' sele u Marinu Kaštela i otvaraju mogućnost izlaganja plovilima stranih proizvođača!

NOVI TERMIN, LOKACIJA I IME: 'Dani hrvatske male brodogradnje' sele u Marinu Kaštela i otvaraju mogućnost izlaganja plovilima stranih proizvođača!

Navedene novosti tražile su i malu prilagodbu imena manifestacije koja će se od sada zvati 'Hrvatski dani male brodogradnje' i 'Sajam turističkih atrakcija 2019.'

Nautička manifestacija 'Dani hrvatske male brodogradnje' zaokružila je 10 godina postojanja, a ovogodišnje 11. izdanje organizirat će se u novom terminu i novoj lokaciji. Održat će se od 4. do 7. travnja u novosagrađenom istočnom dijelu Marine Kaštela, a ima još jedna novost - otvorit će se mogućnosti izlaganja plovilima stranih proizvođača. 

Organizacijski tim najavljuje kako im je nakana od ove godine omogućiti izlaganje stranih plovila čije su dimenzije prilagođene potrebama domaćih ljudi. Stoga ne trebamo očekivati izlaganje velikih luksuznih jahti, već jedrilica, motornjaka i gumenjaka, koji su predmet interesa, stvarnih mogućnosti i potreba hrvatskog čovjeka, koji svoj život i svakodnevne potrebe vezuje uz naše more i otoke. 

Slijedeći taj koncept logičan je i ovogodišnji slogan 'Po mjeri čovika' gdje 'mjera' definira potrebu veličine plovila, a 'čovik' u ikavici usmjerava ka prilagođenosti ponude upravno domaćim ljudima od mora. 


Iz organizacije posebno ističu kako je razumijevanje i posvećenost moru vlasnika Marine Kaštela kapetana Joška Berketa i njegovog menadžmenta, velik poticaj organizatorima da u novom desetljeću postojanja osnaže potporu promociji i plasmanu plovila i plovne opreme prilagođene potrebama ljudi od mora, ali i plasmanu turističke sportske i outdoor opreme, kao i razvoju ukupne turističke ponude naše obale i priobalja.

- Ne treba zanemariti ni proteklih 10 godina uspješne suradnje s hotelom i marinom hotela Le Meridien Lav u Podstrani, čiji je menadžment imao razumijevanja za nastalu potrebu širenja broja izlagača i posjetitelja manifestacije, koja je dovela do nužnosti odabira nove lokacije većeg kapaciteta. Sve navedeno ide u prilog želji za dodatnom promocijom Marine Kaštela i grada Kaštela kao izvrsne turističke destinacije. Navedene novosti tražile su i malu prilagodbu imena manifestacije koja će se od sada zvati 'Hrvatski dani male brodogradnje' i 'Sajam turističkih atrakcija 2019.' Vidimo se u Kaštelima! - poručili su organizatori.

Vaša reakcija na temu