Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Objavljeni prvi govornici petog BlockSplita: Krema blockchain svijeta stiže u Split

Objavljeni prvi govornici petog BlockSplita: Krema blockchain svijeta stiže u Split

Prijave za Web3 Startup natjecanje su u tijeku

BlockSplit konferencija održat će se u Splitu od 27. do 30. svibnja, a organizatori su krenuli s objavom bogate liste govornika koja je, kao i svake godine, satkana od istaknutih imena iz svijeta blockchaina i Web3 tehnologije.

'Već sad imamo potvrđenu impresivnu listu gostiju. Od Shirly Vage koja je odgovorna za marketing u najvećoj švicarskoj investicijskoj tvrtki za kripto rudarenje, preko Alberta Anisa, utemeljitelja ValleyDAO-u, prvog svjetskog inovacijskog ekosustava koji koristi blockchain, do osnivača DeSci Londona Bharata Harbhama', kaže Tomislav Mamić, suosnivač BlockSplita i naglašava kako će konferencija biti podijeljena u četiri dana, a započinje 27. svibnja u hotelu Marriott uz Digital Democracy Day.

'Govorit ćemo o digitalnom identitetu, digitalnoj diplomaciji i demokraciji, ali i održati panel na temu 'Zašto Hrvatska postaje dobro mjesto za registraciju kripto tvrtki unutar EU?'. Među ostalima, govornici će biti suosnivač Instituta za pluralizam Glen Weyl, prvi hrvatski odvjetnik s ekspertizom u blockchainu, Vlaho Hrdalo, ambasador Indije u Hrvatskoj, Njegova Ekselencija, Raj Kumar Srivastava i drugi', rekao je.

Sljedeća dva dana konferencije rezervirana su za predavanja, panele i radionice u Hrvatskom domu i Gradskom kazalištu lutaka Split.

'Posebno nas veseli i Startup natjecanje na kojem su prijave još otvorene i gdje će blockchain inovatori moći predstaviti ideje vrhunskim investitorima te osvojiti novčane nagrade u iznosu od 7000 €, kao i brojne druge nagrade', kaže suorganizator BlockSplita, Antonio Perić-Mažar te dodaje da se, među najavljenim govornicima, ističu i osnivač DeSciWorlda, Joshua Bate, Friederike Kleinfercher, jedna od začetnica najvećeg svjetskog znanstvenog blockchaina - Bloxberga, Boris Nachtsheim, profesor na Sveučilištu u Bremenu te David Dal Busco, kreator Junoa. 

Tako će Split u svibnju, po peti put, posjetiti stotine stručnjaka, poduzetnika i entuzijasta iz blockchain svijeta, koji će razgovarati o programiranju, kriptografiji, marketingu, dizajnu, DeFi-ju, gamingu, razvoju novih Web3 rješenja i srodnim temama.

Zlatni sponzor petog BlockSplita pionir blockchaina je John Lilić, a konferenciju podržavaju i Digitalna Dalmacija, General Magic, Neuralab, Li.Fi odnosno Jumper.exchange. 

Najave novih govornika i Early Bird ulaznice potražite na službenoj web stranici i društvenim mrežama BlockSplit konferencije.

Vaša reakcija na temu