Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PROSVJEDNA ŠETNJA ZA MARJAN: Kreće se u nedjelju s Vidilice

PROSVJEDNA ŠETNJA ZA MARJAN: Kreće se u nedjelju s Vidilice

Organiziraju je građani okupljeni na Facebook stranici 'Naš Marjan'

Grupa građana okupljena na Facebook stranici 'Naš Marjan' u nedjelju organiziraju prosvjednu šetnju za Marjan. Oni smatraju da su bageri i kamioni na Marjanu besmisleni jer je najviše zaraženih stabala na hrbatu gdje se ionako ne može doći kamionima, pa su stranicu osnovali s ciljem okupljanja svih koji žele pomoći u sjeći i transportu stabala koje je napao potkornjak. Međutim, iz Javne ustanove su im jučer jasno poručili da su volonteri u ovakvoj situaciji otegotna okolnost.

Prosvjedna šetnja počinje u 10 sati, kreće se s Vidilice, preko Botaničkog vrta, Zoološkog vrta i natrag na Vidilicu

- Molimo vas da u slučaju kiše iz dišpeta ne odustajete od dolaska.Prosvjedujemo kako bismo dobili odgovore na postavljena pitanja i kako bismo potaknuli gradonačelnika da osnuje krizni stožer i pokrene trenutačnu sanaciju. Na šetnju ponesite papirnate vrećice kako bismo u njima sakupili otpad na koji ćemo naići putem - navedeno je u pozivu

Vaša reakcija na temu