Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RIJEKE PRAVDE: Ugledni liječnik u utrci za Sabor u X. izbornoj jedinici

RIJEKE PRAVDE: Ugledni liječnik u utrci za Sabor u X. izbornoj jedinici

Kao vijećnik SDP-a brzo je prepoznat u javnosti zbog niza inicijativa

Dr. sc. Joško Markić, pedijatar u splitskom KBC-u, na listi je SDP-a za Sabor u X. izbornoj jedinici. Na osmom je mjestu koalicije Rijeke pravde. 

Profesor Markić je u mandatu Andre Krstulovića Opare kao SDP-ov gradski vijećnik brzo postao prepoznat u široj javnosti zbog niza inicijativa za koje se zalagao.

Dosljedan je bio u zastupanju socijaldemokratskih načela s naglaskom na osjetljive skupine. Također, na prošlim lokalnim izborima bio je kandidat za zamjenika župana Ranku Ostojiću. Ostvarili su odličan rezultat u utvrdi HDZ-a.

Protekle tri godine iskazao se radom u Skupštini kao i u saborskom Odboru za zdravstvo.

- Vjerujem da sam pokazao što se od mene može očekivati, borba za bolji životni standard, za dostojanstvo naših umirovljenika i osoba s invaliditetom, za bolje i dostupnije zdravstvo, za vrtiće dostupne svima, za život u zelenijem i čišćem okolišu, za transparentnost javnih financija... - kazao je ugledni liječnik.

Vaša reakcija na temu