Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić SPLIT ZA GRAD HEROJ: 'I u mom gradu Vukovar svijetli'

SPLIT ZA GRAD HEROJ: 'I u mom gradu Vukovar svijetli'

U nedjelju, 18. studenong od 18 do 20 sati, u sklopu obilježavanja sjećanja na vukovarske žrtve stradale u Domovinskom ratu, uzduž Vukovarske ulice proći će tiha kolona sjećanja

 U nedjelju, 18. studenog 2018. u Splitu, povodom 27. obljetnice pada grada Vukovara održati će se spomen akcija pod nazivom 'I u mom gradu Vukovar svijetli' tijekom koje će se paliti svijeće koje će se kao i prethodnih godina postavljati na nogostup uzduž Vukovarske ulice.

Istog dana od 18 do 20 sati, u sklopu obilježavanja sjećanja na vukovarske žrtve stradale u Domovinskom ratu, uzduž Vukovarske ulice proći će tiha kolona sjećanja.

- Obzirom na to da se prilikom ovog događaja na spomenutoj lokaciji očekuje veliki broj građana, sve sudionike u prometu, a posebno vozače, upućujemo na pojačan oprez i važnost poštivanja privremene prometne regulacije, te upozorenja i naredbi policijskih službenika. - poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu