Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Talijanska ribarica pokušala pobjeći pomorskoj policiji

Talijanska ribarica pokušala pobjeći pomorskoj policiji

Uzapćena ribarica se nalazi u luci Vis dok je nad talijanskim državljanima u tijeku kriminalističko istraživanje

Talijanska ribarica uzapćena je u hrvatskim teritorijalnim vodama nakon pokušaja bijega. Evo što je rekla Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, o noćnoj akciji...

- Sinoć oko 23.45 sustavom nadzora državne granice na moru uočeno je plovilo unutar teritorijalnih voda RH (sjeverozapadno od Palagruže). Dolaskom policijskih službenika Postaje pomorske policije na samu lokaciju zatečena je talijanska ribarica koja se oglušila o izdane naredbe da se zaustavi, te povećala brzinu i krenula u međunarodne vode. Akcijom progona plovila koji je trajao 20-ak minuta policijski službenici su u oko 2.04 sata sustigli ribaricu na kojoj se nalazilo pet članova posade. Uzapćena ribarica se nalazi u luci Vis dok je nad talijanskim državljanima u tijeku kriminalističko istraživanje.

Vaša reakcija na temu