Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tomislav Zaninović prozvao Andru Krstulovića Oparu i najavio prosvjed: 'Zdravlje naših najmlađih nema cijenu, Bačvice će vam biti trn u oku!'

Tomislav Zaninović prozvao Andru Krstulovića Oparu i najavio prosvjed: 'Zdravlje naših najmlađih nema cijenu, Bačvice će vam biti trn u oku!'

Kotarski čelnik tvrdi da je gradska vlast izigrala obećanje

Predsjednik Gradskog kotara Bačvice Tomislav Zaninović je prozvao gradsku vlast zbog igrališta na Baterijama. Prenosimo Zaninovićevu Facebook objavu u cijelosti...

- U 11. misec prošle godine na sastanku s gradonačelnikom i njegovim savjetnicima dobija sam čvrsto obećanje da će do kraja ove godine biti uloženo 700.000 kn u veliki projekt uređenja sportskih terena na Baterijama na kojem je Vijeće našeg kotara radilo pune dvije godine i borilo se s raznoraznim administrativnim preprekama u Banovini, ne bi li našim najmlađima i svima koji vole sport i rekreaciju konačno vratili osmijeh na lice i uredili jedine raspoložive sportske terene u našem kvartu (svi znamo što je sa školskima). Oprema za terene je kupljena sredstvima kotara još u 12. mjesecu prošle godine i u nju je uloženo preko 200.000 kn. Gotovi projekt s geodetskim izmjerama je stigao u Banovinu još u 3. mjesecu ove godine i sve je bilo spremno za izbor izvođača radova, ali natječaj se do dana današnjeg iz meni neobjašnjivih (ili ipak jasnih) razloga još nije raspisao?!

Roditelji djece koja se još uvijek pokušavaju igrati na po život opasnim terenima, gdje napuknute žice koje opasavaju terene (netaknute punih 20 godina) kriju velike opasnosti, gotovo svakodnevno mi javljaju o ozljedama koje trpe najmlađi našeg kvarta zbog nečije samovolje ili nečijeg interesa (svi smo svjedoci i desetina požara ovo lito na Baterijama).

11.4. ove godine smo velikim naporima i pritiscima uspjeli u tome da Grad ne produži koncesiju dvojici hoštaplera iz lokalnog HDZ-a, koji su pune 23 godine (još od 1994.), obijesno punili svoje privatne džepove od najma teniskih terena, a 1 lipu nisu uložili u nogometno i košarkaško igralište koji su sastavni dio koncesije.

I bilo je dosta! Ovim putem vam javno poručujem gradonačelniče Andro Krstulović Opara da kao što ste vi svoje izbore dobili na obećanjima, koje nadam se pokušavate ispuniti, tako sam i ja svoje izbore dobio na obećanju uređenja terena na Baterijama držeći se riči koju ste mi Vi osobno dali. Rič koju ste dali nažalost niste ispunili, jer očito je da ne možete više podnit da jedan nezavisni kandidat već treće izbore za redom čini kandidate vaše stranke smiješnima i što možete biti sretni da uopće prelazite prag na Bačvicama.

E, pa moj gradonačelniče i pročelnici koji vas okružuju a koče ovakve hvale vrijedne projekte, ovdje ste pali na testu. Javno Vam svima poručujem da zdravlje naših najmlađih nema cijenu i da će Vam Bačvice od današnjeg dana pa do kraja vašeg mandata biti trn u oku!

Za subotu 24.11. u 11h najavljujem veliki mirni prosvjed prvo na devastiranim terenima na Baterijama, a onda i pred Banovinom ako bude trebalo, na koji pozivam sve stanovnike kojima je stalo do dobrobiti našeg kvarta, a i grada u cijelosti da krenemo u borbu za bolje sutra naše djece i da više nikada ne dopustimo ni ovome ni bilo kojem drugom gradonačelniku da isključivo stranačka iskaznica bilo koje stranke na vlasti kroji to u koji će se kvart ulagati, a u koji neće!

Andro, i na Bačama žive dica ovog grada, koja samo žele prostor za igru ka i svako drugo dite u bilo kojem dijelu grada, ne znaju ona za stranačku pripadnost i muljanje lažnim obećanjima i ne tribaju nikad znat za to, a progonit će Vas svaka slomljena ruka, noga i isplakana suza, a ne daj Bože i nešto gore od toga, koju ste mogli spriječit s riči koju ste dali, a pogazili!

Vaša reakcija na temu