Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Trogir: Kod obiteljskog nasilnika pronašli eksploziv

Trogir: Kod obiteljskog nasilnika pronašli eksploziv

Policija je osumnjičila 50-godišnjaka

Trogirski policajci sumnjaju da je 50-godišnjak prijetio i nasilnički se ponašao u obitelji. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija, te je pronađeno više komada praznih spremnika za pištolj, pištoljskog i drugog streljiva, 52 inicijalne kapisle, četiri smotuljka sporogorećeg štapina, 49 komada  kapisla, više komada  štapina gospodarskog eksploziva, gospodarski  eksploziv i 126 metara sporogorećeg štapina. 

- Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nasilje u obitelji, dovođenje u opasnost života i imovine  opće opasnom radnjom ili sredstvom, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih  tvari, te zanemarivanje i zlouporaba djetetovih prava doveden je policijskom  pritvorskom nadzorniku – poručeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu