Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Trogirski gradonačelnik dijelio garifule i fažol

Trogirski gradonačelnik dijelio garifule i fažol

'Nadam se da smo mi u gradskoj upravi oslonac za malo bolji život za sve vas'

Trogirski gradonačelnik Ante Bilić svojim sugrađanima, povodom Međunarodnog praznika rada, dijelio je crvene karanfile i besplatni fažol.

'U jeku svih ovih previranja i neizvjesnosti, nikako da najvažnija stvar, a to je standard građana koji žive od svojih plaća, postane nacionalna tema broj 1. Dok državne politike po tom pitanju ne rade dovoljno, posao svih nas na pozicijama je da damo doprinos za bolje i jednakije društvo. Nadam se da smo mi u gradskoj upravi oslonac za malo bolji život za sve vas', poručio je Bilić. 

Ističe kako mu je drago što su potpisali kolektivne ugovore sa svim gradskim ustanovama i tvrtkama na zadovoljstvo svih strana. 

'To je presedan u političkoj povijesti grada i nešto što me stvarno veseli. Bez zadovoljnih ljudi smo ništa. Bez da osiguramo dostojanstvena primanja naš rad nema smisla. 

Opet smo povećavali božićnice, uskrsnice i stipendije. Povećavali opseg građana kojima pripadaju potpore. Više ni ne brojim koji put, četvrti, peti... Drago mi je što sam s kolegama stvorio okvire u kojima je to moguće. Mi ipak trebamo bit prvi uzor u solidarnosti, a solidarno i socijalno je društvo kakvo želimo. 


Mi u Trogiru živimo u ovom našem komadiću raja, oslonjeni na sve lipo šta donosi život na moru, na svoj vrtal, na malo turizma, na dobre ljude koji nas okružuju i koji će dat ruke za šta god da treba. Dok je tako, dobro je!

Uvijek sam optimist i vjerujem da može i hoće biti bolje za sve. Živili!', kaže Bilić.

Vaša reakcija na temu