Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŽUC realizirao 96 posto plana, uloženo je oko 123 milijuna kuna

ŽUC realizirao 96 posto plana, uloženo je oko 123 milijuna kuna

Ravnatelj Petar Škorić je rekao da Županijska uprava za ceste Split ravnomjerno ulaže u sve dijelove županije

Na Županijskoj skupštini prihvaćen je Godišnji izvještaj o izvršenju financijskog plana Županijske uprave za ceste Split. Realizacija je oko 96 posto plana, a prihod je ostvaren 3 posto iznad planiranog. U 2018. godini u održavanje i građenje cesta i ostale djelatnosti vezane za županijske i lokalne ceste uloženo je oko 123,1 milijuna kuna. 

- ŽUC Split ravnomjerno ulaže u sve dijelove županije. Najveći projekt bio je rekonstrukcija županijske ceste kroz Podstranu od D8 do Žrnovnice, a započeti su radovi na više cesta koji se nastavljaju ove godine kao npr. Krstatice - Slivno, obilaznica Visa, Nerežišća - Vela Farska, ulaz u Pisak... - rekao je ravnatelj ŽUC-a Petar Škorić.

Vaša reakcija na temu