Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / YouTube OKTIVAJU SE DETALJI Evo tko će Graši biti kum na vjenčanju s Hanom

OKTIVAJU SE DETALJI Evo tko će Graši biti kum na vjenčanju s Hanom

Nije iznenađenje

Petar Grašo (45) je za kuma odabrao dugogodišnjeg prijatelja i bivšeg košarkaša Dina Rađu (54) kojemu je pjevač bio kum na njegovom vjenčanju sa sadašnjom suprugom Viktorijom Rađom, piše Gloria.

Do njegovog vjenčanja s glazbenicom Hanom Huljić (31) ima još dva tjedna, a bilo je očekivano da će Rađa uzvratiti kumstvo Graši jer su prijatelji već godinama, te mu je pjevač pomogao u teškom razdoblju života kada se rastajao od bivše supruge Željane.

Prijatelji su još od devedesetih kada je Dino često dolazi u restoran Grašinog oca Zorana jer je i on igrao košarku.

Grašo i Dino zajedno su otpjevali pjesmu 'Nisam više ja sa njon' u kojoj je Dino želio svima poručiti da se rastao od bivše supruge i da je sada u sretnom braku s Viktorijom.

Hanina kuma bit će pjevačica Domenica Žuvela (29) koja je objavom na Instagramu dala naslutiti da se već priprema za tu ulogu.

Domenica je na svom Instagramu objavila fotografiju sa splitskim dizajnerom Juricom Pirićem, koji stoji iza brenda Arielo, na kojem ona drži crtež s kreacijom haljine.

Brend Arielo odabrala je i Hana za svoju vjenčanicu jer je su oni kreirali i njene haljine za maturalnu večer i nastupe.

Vaša reakcija na temu