Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bosanac i Crnogorac nasmijavaju Splićane, osvojite ulaznicu

Bosanac i Crnogorac nasmijavaju Splićane, osvojite ulaznicu

U klubu Quasimodo nastupaju stand up komičari Marko Dejanović i Andrija Dabanović

Ako ste se pitali što bi bilo ako bi se spojili glup i lijen, odgovor možda doznate u stand up showu u kojem će biti spojeni Bosanac i Crnogorac. U petak navečer, naime, u klubu Quasimodo nastupaju Marko Dejanović i Andrija Dabanović.

Marko Dejanović je rođen u Banjoj Luci, živi u Zagrebu. Stand up komedijom bavi se od 2014. Počeo je na Open mic večerima, a stotinjak nastupa skupio je za godinu i pol vodeći se načelom da nastupa kad god među grupom ljudi na nekoliko minuta zavlada tišina. U humoru je sklon pretjerivanju, bilo da je riječ o tjeranju logike preko ruba smisla ili o priznavanju vlastitih nedostataka. Štuje i analizira bogatu i vrijednu tradiciju psovki na prostorima jugoistočne Europe i šire. Dugo godina bio je novinar crne kronike i naučio je da samo smrt može biti smrtno ozbiljna. Ali ne mora.

Andrija Dabanović je podgorički stand up komičar, među prvim iz Crne Gore. Prvi nastup je imao u rodnom gradu 2015. Nakon dobrog odziva publike svoj repertoar je morao brzo proširiti s pet na 55 minuta. Akcent nije jedina smiješna stvar kod njega. Iskustvo života podgoričkih ulica, poznanstva s bitnim ljudima s obje strane zakona i estradni 'menadžerluk' uveo ga je i u one tamnije strane života. Što je naravno obilato iskorišteno u svom autorskom materijalu, na sreću nasmijane publike. Ne samo lokalna već i regionalna publika jednako uživa u njegovim pričama o kocki, babi, obiteljskim odnosima, neugodnim situacijama, ljubomori...

Događaj u Quasimodu počinje u 21 sat, a za ulaz treba izdvojiti 30 kuna. Dalmatinski portal dijeli tri karte, na info@dalmatinskiportal.hr treba poslati svoje podatke (ime, prezime, broj mobitela), a dobitnici će do petka u podne biti kontaktirani putem mobitela.

Vaša reakcija na temu