Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Branko Medak izdao novi singl i najavio pjesmu posvećenu Hajduku

Branko Medak izdao novi singl i najavio pjesmu posvećenu Hajduku

Spot za singl 'Imat tebe cilu' sniman je u Kaštelima

Nakon nastupa na Splitskom festivalu s pjesmom 'Dalmacija uvik fali', te na 'Marko Polo festu gdje je osvojio nagradu hrvatskih radio postaja za najbolju pjesmu, neretvanski slavuj Branko Medak izdao je novi singl 'Imat tebe cilu'.

Video spot za tu pjesmu sniman je u Kaštelima, pod produkcijskom palicom Jedina.hr tima. Za tekst pjesme  i glazbu zaslužan je Branko Medak, a aranžman potpisuju Želimir Škarpona i Dalibor Musap.

Branko Medak uskoro izdaje i svoj prvi album koji bi trebao ugledati svjetlo dana u listopadu, a otkriva nam informaciju kako radi i na pjesmi posvećenoj Hajduku.

Brankov glas često uspoređuju sa njegovim glazbenim idolom, Vinkom Cocom, a kako Branko zvuči kada izvodi Cocinu pjesmu, možete poslušati i pogledati na sljedećem linku...



Vaša reakcija na temu