Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BUBA BU DESIGN Gorana Milaković: Inspiraciju za novu kolekciju pronašla sam u svim poslovnim i uspješnim ženama

BUBA BU DESIGN Gorana Milaković: Inspiraciju za novu kolekciju pronašla sam u svim poslovnim i uspješnim ženama

U fotogaleriji pogledajte najnoviju Božićno-zimsku kolekciju

Novu Božićno-zimsku kampanju Buba Bu Designa ovako je opisala Gorana Milaković:

'Kao modna dizajnerica uvijek osluškujem puls tržišta, a osobito preferencije i želje svih sadašnjih kao i budućih klijentica. U suradnji sa svojim marljivim i entuzijastičnim timom, odlučila sam prikazati neke kombinacije za nadolazeće vrijeme inspirirana rodnim gradom i poslovnom, odvažnom Buba bu ženom koja ne može proći nezamijećena.

Svjesni smo da više nego ikada do sada brzina postaje imperativ u poslovnom svijetu, što brojnim pripadnicama ljepšeg spola, a osobito onima koje pomno biraju modne komade i paze na svoj modni izričaj, ne ostavlja puno vremena za razmišljanje. Kako bih doskočila toj užurbanosti, a istovremeno razbila mit o uniformnosti mode poslovnog svijeta, svoju sam inspiraciju pronašla u svim poslovnim i uspješnim ženama koje s lakoćom odolijevaju nametnutim vremenskim ograničenjima u pogledu odabira svojih modnih kombinacija te, iznad svega, postavljaju modne trendove u poslovnom svijetu.

Upravo zato, u mojim će se odjevnim komadima moći pronaći svaka poslovna žena koja teži prepoznatljivosti i jedinstvenosti modnog izričaja, odnosno svaka poslovna i uspješna žena koja izlazi izvan okvira postojeće monotonosti i jednoličnosti poslovnog odijevanja. Dok se priprema nova modna poslastica, uživajte u kreacijama, koje su dostupne u Buba bu Design showroomu, te pogledajte fotogaleriju...'

U Božićno-zimskoj kampanji Buba Bu Designa su sudjelovali:

Fotograf: Karlo Lozo

Modeli: Danea Jonjić i Ivana Lerotič

MUA: Mia Persico i Mia Pocrnjić

Hair: Jelena Šarić / Hair Couture


Vaša reakcija na temu