Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Evo ruke: Večeras promocija spota 'Čudo' benda 058

Evo ruke: Večeras promocija spota 'Čudo' benda 058

Grupa će svirati u Đardinu, program počinje u 21.30 sati

Sinoć su na festivalu 'Evo ruke!' nastupili Triple Trouble. Izveli su neke od najpoznatijih hitova američkog bluesera i jednog od najboljih svjetskih gitarista Stevieja Ray Vaughana.

Večeras, 22. srpnja, u splitskom Đardinu, će se održati promocija spota 'Čudo' benda 058. Radi se o glazbenom projektu u kojem je gitarist i kompozitor Branko Mamut 2012. godine okupio sjajan tim glazbenika kako bi ispričao svoju glazbenu priču. Iz njihove suradnje stvorila se pozitivna i kreativna energija te projekt proširila na snimanje autorskog albuma na engleskom jeziku namijenjenog prvenstveno stranom, ali i domaćem tržištu. Raznovrsnost osobnosti i stilova glazbenika koji su našli zajednički jezik u ovoj priči stvorila je neobičan, jedinstven i eklektičan glazbeni kolaž koji se osjeti i u njihovom najnovijem uratku.

Nakon odličnog nastupa s pjesmom 'Čudo' na ovogodišnjem Splitskom festivalu, promocija spota se održava ove subote u sklopu festivala 'Evo ruke!', a nakon promocije publika će imati priliku uživati u cijelom americana koncertu splitskog benda 058. 

Program počinje u 21.30 sati, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Vaša reakcija na temu