Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FRIDINO NOVO RUHO: Poslušajte hit Psihomodo popa u izvedbi Marka Škugora

FRIDINO NOVO RUHO: Poslušajte hit Psihomodo popa u izvedbi Marka Škugora

Najavio je i subotnji koncert u Lisinskom

Popularnu pjesmu Psihomodo popa 'Frida' na svoj je način obradio Marko Škugor u Living Room Acousticu Narodnog.

- Ovo mi je prvi ovakav izlet, a s obzirom na to da se prvi pamte, vidjet ćemo kako ovo izgleda - rekao je, a otpjevao je i 'Samo s tobom sam upoznao ljubav' s istoimenog albuma koji je posvetio svojoj ženi.

- Ma ne znam tko je to rekao, ali da, to mi pomaže - čim to zapjevam ženi, sve svađe prođu - našalio se Marko.

S obzirom na to da je i sam nastupao na Eurosongu, osvrnuo se i na našeg ovogodišnjeg predstavnika Roka Blaževića.

- Nastup na Eurosongu ostao mi je u lijepom sjećanju jer sam se nakon toga odlučio potpuno posvetiti glazbi. Inače sam slab prognostičar, ali mislim da je Roko puno jači od same pjesme, no nadam se da će ostvariti što bolji plasman i želim mu svu sreću - komentirao je i najavio svoj koncert u Lisinskom koji će se održati 25. ožujka. 

Gošće će biti Zorica Kondža i Antonella Malis.

- Nema treme, uvijek imam onaj pozitivni osjećaj. Jedina je razlika što su mi gošće ove godine draže jer žene su žene. Kad je dvorana rasprodana i kada ljudi pjevaju sa mnom, meni je srce puno! - zaključio je.


Vaša reakcija na temu