Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Komedija 'Bosanac na odmoru' ponovno u Lori!

Komedija 'Bosanac na odmoru' ponovno u Lori!

Predstava je već šest puta rasprodala tu splitsku dvoranu

Komedija 'Bosanac na odmoru' u kojoj sarajevski glumac Rijad Gvozden sam igra niz uloga i zasmijava publiku jedan je od najvećih hitova u protekloj godini. Na sceni Komedije u Lori Bosanac će igrati u petak 10. studenog s početkom u 20 sati.

- Predstava koja je do suza nasmijala brojnu publiku već šest puta je rasprodala splitsku Loru, a veliki interes publike dokaz je koliko nam je smijeh potreban u našoj sivoj svakodnevici - poručuju organizatori predstave.

- Smijati se muci u inat popularno je u našem narodu i način kako preživljavamo teške i ponekad nemoguće trenutke. Upravo je to bit ove komedije mentaliteta Bosanac na odmoru. Na duhovit način ispričana je priča o odmoru koji se pretvara u svoju suprotnost: umor, znoj i patnju. Komični konflikti supružnika zbog suvišnih krpica, različitih interesa i trošenja novca izazivaju salve smijeha  - stoji u najavi predstave.

Zbog velikog interesa preporučuje se da se što prije nabave ulaznice koje su u prodaji online u sustavu Croatia tickets i na svim prodajnim mjestima sustava Eventim. Također se mogu kupiti i na blagajni Lore od 17 do 20 sati, a rezervacije se mogu obaviti na broj 095 527 1852 ili u inbox Facebook stranice.

Vaša reakcija na temu