Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lanac sportske opreme Decathlon stigao u Salona Mall

Lanac sportske opreme Decathlon stigao u Salona Mall

U bivšem Mercatoru radit će 30 djelatnika

Lanac trgovina sportskom opremom Decathlon 15. prosinca otvara poslovnicu površine 2500 kvadrata u trgovačkom centru Salona Mall (ex Mercator), koje će nuditi opremu za više od 70 sportova.

Prije otvaranja za kupce održala se svečanost na kojoj su bili brojni uzvanici među prvima mogli uvjeriti u raznovrsnu ponudu Decathlonove sportske opreme. Svečanom je otvaranju nazočila i veleposlanica Francuske u Republici Hrvatskoj Corrine Meunier, koja je pozdravila otvorenje Decathlona u gradu koji živi za sport i kojemu je identitet obilježen sportskim uspjesima.

- Tijekom posljednje tri godine, koliko je prošlo od otvaranja naše prve poslovnice u Zagrebu, hrvatsko je tržište pokazalo kako Decathlon uspješno zadovoljava njegove potrebe u segmentu sportske opreme, prema željama i rekreativnih sportaša i profesionalaca. Ljubav Hrvata prema sportu i fizičkim aktivnostima razlog je našega uspješnog poslovanja i širenja naše poslovne mreže pa mi je stoga iznimna čast što ćemo od sada biti prisutni i u Splitu, hrvatskom gradu sporta - istaknuo je područni menadžer Michel Kappler pri svečanom otvaranju splitske poslovnice Decathlona.

Svečanom su otvaranju prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Solina Ivica Rakušić, a posebno je oduševljen raznovrsnom ponudom u trgovini bio najtrofejniji domaći rukometaš Ivano Balić, koji u Splitu vodi uspješnu rukometnu akademiju RK Balić&Metličić. Osim u bogatoj ponudi, po kojoj je ovaj vodeći lanac sportske opreme u svijetu poznat, uzvanici su mogli uživati i u brojnim sportskim izvedbama nagrađivanih splitskih navijačica Sedmi vjetar, nogometnom tehniciranju u slobodnom stilu prvaka Mirana Pirnera, plesnom nastupu skupine Atomic Dance Factory i vratolomijama na biciklu BMX Leona Vignjevića, koji je uz aktivno bavljenje akrobacijama na BMX-u i Decathlonov zaposlenik.

Ovaj lanac sportske opreme prisutan je u 35 zemalja i zapošljava više od 85 tisuća ljudi, a profesionalnim i rekreativnim sportašima u  Salona Mallu će pri odabiru pomagati 30 djelatnika.

Decathlon, dodajmo, osim proizvoda renomiranih sportskih brendova u svom asortimanu nudi i vlastiti, nagrađivani, brend Passion.

Vaša reakcija na temu