Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / YouTube MIKE O'MILLA IMA NOVI SPOT Za male prike oko nas: 'Ne kupuj, udomi!

MIKE O'MILLA IMA NOVI SPOT Za male prike oko nas: 'Ne kupuj, udomi!

'Podižemo svijest o zaštiti napuštenih životinja'

Nakon što je opjevao vožnju legendarnom Prometovom 'tridesetsedmicom', reper Mike O'Milla izbacio je novi rad. 'Ne kupuj, udomi!'

'Ovo je priča o malim prikama koji žive pored nas, o žutom mačku, crnom cuki, cijeloj njihovoj ekipi i odgovornosti prema njima, u nadi da ćemo barem malo pridonijeti podizanju svijesti o zaštiti napuštenih životinja i njihovoj skrbi', kaže nam sociolog i odgajatelj Nikola Vugdelija koji se krije iza umjetničkog imena Mike O'Milla. 

Autor je teksta, spot je radila Karla Kuzmanić. Luka Špika i Kuća Sunca pomogli su oko miksa i produkcije, Mike se zahvalio i glumcima Marku Phoenixu Mihaljeviću i Anti Stančinu – Lukasu, Daliboru Popoviću, Zvoni Filipoviću, No kill skloništu Animalis Centrum i Zakladi za zaštitu životinja Bestie. 

'Ideja za tekst mi je došla spontano, promatrajući mačke lutalice, točnije legendarnog mačka koji obitava na dnu Tolstojeve. Dodao sam i priču o psu iz azila i spojio ih. Cilj spota je podizanje svijesti o zaštiti napuštenih životinja i njihovom udomljavanju', kazao nam je Vugdelija.


Vaša reakcija na temu