Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mozartine iz Kanade 25. srpnja nastupaju na Rivi!

Mozartine iz Kanade 25. srpnja nastupaju na Rivi!

Djevojke će voditi dirigent Bradley van Middelkoop, a pijanist Constantine Shandro pratit će ih instrumentalno tijekom koncerta

Nakon što će zadarska publika imati priliku uživati u prekrasnim izvedbama ovog sastava, na svoje će doći i splitska publika jer Mozartine sa svojim gostima nastavljaju mini turneju. Drugi koncert će se održati u Splitu na Rivi na otvorenoj pozornici 25. srpnja u 20 sati.

Mozartine su ženski zbor koji izvodi klasičnu glazbu te nastupa uz renomirane hrvatske orkestre. Zborašice su redoviti gost na brojnim humanitarnim i prigodnim događanjima, kao i na televiziji i radiju, a za svoje nastupe su osvojile i brojne nagrade.

Osim čestih nastupa po Hrvatskoj, mogu se pohvaliti i brojnim gostovanjima diljem svijeta. Posebna radost im je ugošćivati odlične inozemne sastave,što je situacija i ovoga puta kada ugošćuju Medicine Hat College Girls' Choir iz Kanade koji osim nastupa u Splitu dan ranije pjeva i u zadarskom sv. Donatu.

Ovaj kanadski zbor je nastupao po brojnim destinacijama, a neke od najistaknutijih su Europa Cantat International Choral festival u Utrechtu u Nizozemskoj (2009.), Canada-Cuba Choral Music Festival (2011.), Aberdeen International Youth Festival u Škotskoj (2013.), te Ihlombe South Africa Choir Competition and Festival na kojemu su osvojili i najvažniju nagradu. Iako zbor ima jako gust raspored, uvijek se vesele otkrivanju novih mjesta i upijanju čari lokalnih zajednica.

Djevojke će na njihovom putu i nastupu voditi dirigent Bradley van Middelkoop koji je s njima od 2008. godine, a pijanist Constantine Shandro pratit će ih instrumentalno tijekom koncerta.

Koncert je besplatan.

Vaša reakcija na temu