Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram OKRUGLA FEŠTA David Beckham supruzi čestitao 50. rođendan fotografijama iz Hrvatske

OKRUGLA FEŠTA David Beckham supruzi čestitao 50. rođendan fotografijama iz Hrvatske

'Želim ti poseban dan, zaslužuješ sve'

Modna dizajnerica Victoria Beckham slavi 50. rođendan, a čestitao joj je i suprug David Beckham. Objavio je njihove zajedničke fotografije s odmora u Hrvatskoj, ali i još nikad viđene privatne snimke s djecom i iz Victorijinog djetinjstva. 

'Sretan rođendan mojoj prelijepoj ženi... Dok ulaziš u ovaj rođendan, trebaš se osvrnuti i biti ponosna na ono što si postigla, i ono što si izgradila, ti si Posh spice, poslovna žena i naravno udana za engleskog kapetana. 

Ali najveći uspjeh su tvoja djeca, ti ih vodiš, voliš ih i podučavaš ih... Oni te vole neopisivo, svi te toliko volimo. Želim ti poseban dan, zaslužuješ sve', napisao joj je.

Vaša reakcija na temu