Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitske mažoretkinje uspješno završile sezonu

Splitske mažoretkinje uspješno završile sezonu

Osvojile su četiri zlatne i dvije srebrne medalje na regionalnom natjecanju

Na 9. regionalnom prvenstvu u Orebiću Splitske mažoretkinje su uspješno završile ovu sezonu. Na regionalnom natjecanju su sudjelovali gradovi: Cavtat, Blato, Korčula, Kaštela, Solin, Sinj, Seget, Vela Luka i Split i Orebić. 

Splitske mažoretkinje mogu se pohvaliti s osvojene 4 zlatne i dvije srebrne medalje:

- Solo s rekvizitima do 9 godina Lucija Bebić osvaja zlatnu medalju

- Duo s rekvizitima Klara Bikić i Marija Jolić osvajaju zlatnu medalju 

- Exibition grupa od 8 do 9 godina osvaja  zlatnu medalju

- Exibition grupa od 12 godina na više osvaja zlatnu medalju dok Solo  s rekvizitima 12 godina i više Antea Kalinić osvaja srebrnu medalju te Grupa s rekvizitima do 9 godina takodjer srebrenu medalju.  

Njegovati i promovirati kulturu mazoret plesa svoga kraja predstavlja veliku čast i ponos, a to je ovaj vikend pokazalo i oko 380 djevojčica dalmatinskog kraja. 

Vaša reakcija na temu