Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski Paradox dobitnik prestižne nagrade Hideaway Report 2019 Editors' Choice Award!

Splitski Paradox dobitnik prestižne nagrade Hideaway Report 2019 Editors' Choice Award!

Neovisni američki mjesečnik jedan je od najuglednijih u svijetu luksuznih putovanja i hotela, s poviješću od preko 40 godina

Paradox Wine & Cheese Bar nagrađen je jednom od najprestižnijih nagrada u svijetu ugostiteljstva, Hideaway Report 2019 Editors' Choice Award u kategoriji Best Wine & Cocktail Bars, najbolji vinski i koktel barovi!

The Hideaway Report je neovisni američki mjesečnik, jedan od najuglednijih u svijetu luksuznih putovanja i hotela, s poviješću od preko 40 godina, koji pruža neovisne recenzije i preporuke najnevjerojatnijih hotela i pratećih iskustava diljem svijeta. Svakog siječnja urednici se prisjećaju iskustava putovanja iz prethodne godine, fokusirajući se na hotele i okolna iskustva koja su se pokazala najupečatljivijima. U 2018. urednici Hideaway Reporta preletjeli su više od 190.000 milja i posjetili 27 zemalja.

Paradox Wine & Cheese Bar se nalazi u samom centru Splita, netom iza hotela Bellevue u prelijepom prostoru s krovnom terasom koja gostima pruža pogled na užurbanu splitsku luku. Uređenje Paradoxa odiše elegancijom i suvremenošću, ali isto tako predstavlja hommage starom Paradoxu, zadržavši određene elemente i motive po kojima je bio prepoznatljiv kada je svoja vrata splitskim i stranim gostima otvorio još u ljeto 2012. Paradox se u ponudi oslanja na dokazanu formulu sljubljivanja selektiranih hrvatskih vina, s posebnim naglaskom na Dalmaciju i autohtone dalmatinske sorte, s podjednako pažljivo odabranom selekcijom sireva, kao i raznih sušenih, mariniranih i dimljenih delicija karakterističnih za Dalmaciju i Mediteran. Uz tematske večeri, naročito namijenjene promociji dalmatinskih vina, Paradox je prepoznat i po kvalitetnom glazbenom programu, okrenutom jazz i rock pravcima, a naročito promociji mladih kantautora. Na kraju dana, Paradox ostaje siguran odabir kako za ozbiljne ljubitelje vina koji se žele detaljnije upoznati s vinskom Dalmacijom, ali i za sve one goste, domaće i strane koji samo žele uz čašu vina i fetu sira provesti ugodne trenutke u prelijepom ambijentu. 

Vaša reakcija na temu