Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sto najljepših doživljaja u proljeće i ljeto 2024.
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Sto najljepših doživljaja u proljeće i ljeto 2024.

Otkrijte čari ovog dijela godine

Proljeće je vrijeme obnove, kada priroda oživljava i donosi osjećaj radosti i svježine. Toplo vrijeme i duži sunčani dani idealni su za istraživanje i uživanje u raznovrsnim aktivnostima na otvorenom. Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci. U nastavku vam otkrivamo samo neke od 100 najljepših doživljaja koje omogućuje SelectBox.

Gastronomske poslastice uz obalu

Započnimo putovanje gastronomskim čarima uz obalu Jadranskog mora. Restoran Da Nonna u Fažani i Salsa Rossa u Zadru nude izvanredna jela mediteranske kuhinje, koja očaravaju i najzahtjevnije gurmane. Uživajte u svježim ribljim specijalitetima, bogatim aromama lokalnih začina te vrhunskim vinima koja upotpunjuju gastronomsko iskustvo.


Wellness oaze za potpunu relaksaciju

Za one koji traže opuštajuće trenutke, wellness destinacije poput Wellness Ville Magdalena u Krapinskim toplicama i Wellness centra Wellar u Osijeku pružaju vrhunske tretmane za njegu tijela i duha. Prepustite se masažama, termalnim kupkama i opuštajućim ritualima koji će obnoviti vašu energiju i osvježiti vaš um.

Avanturistički doživljaji za hrabre duše

Za one željne uzbuđenja i adrenalinskih iskustava, Hrvatska nudi niz avanturističkih aktivnosti. Windsurfing Zoo Station u Bolu pruža nezaboravno iskustvo jedrenja na dasci, dok Pure Adventure u Kninu i Bubble Football u Zagrebu donose dozu adrenalina i zabave i nešto dalje od obale.


Skriveni dragulji unutrašnjosti

Stoga ne zaboravimo i unutrašnjost zemlje, gdje se kriju neki od najljepših doživljaja. Karting Arena u Zagrebu nudi uzbudljive utrke na karting stazi, dok Adventure park Likos u Gospiću pruža mogućnost za team building, natjecanja i avanture u netaknutoj prirodi Like.

Proljetna čarolija u Sloveniji

Nedaleko od granice, Slovenija oduševljava svojom ljepotom i raznovrsnim doživljajima. Restoran 1906 na Bledu nudi gastronomiju na najvišoj razini, dok za  ljubitelje aktivnih odmora, Aktivni planet u Bovcu nudi rafting na rijeci Soči s profesionalnim vodičima, koji jamče nezaboravnu avanturu.


Proljeće i ljeto je idealno vrijeme za stvaranje nezaboravnih uspomena s najdražima. Bilo da se radi o istraživanju netaknute prirode, uživanju u gastronomskim delicijama ili adrenalinskim avanturama, Hrvatska i Slovenija nude bogat izbor doživljaja koji će ispuniti svačije srce radošću i sjećanjima. Pa, krenite na putovanje i otkrijte čari ovog dijela godine u ovim prekrasnim zemljama!

Vaša reakcija na temu