Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Želite li vidjeti kako dida Toni zavodi? Ovo morate pogledati!

VIDEO: Želite li vidjeti kako dida Toni zavodi? Ovo morate pogledati!

Legendarni umirovljenik glumi u novom spotu Marka Škugora

U novom spotu Marka Škugora, glavni akteri priče su legendarna glumica Nada Abrus i neponovljivi dida Toni. Nakon što se proslavio savjetima za zdrav život i sve oduševio svojom iskrenošću, dida Toni pokazao je i svoju glumačku i zavodničku stranu u novoj pjesmi šibenskog pjevača 'Taman si mi mira. 

Posljednji Markov album 'Samo s tobom sam upoznao ljubav’'nazvan po hit duetu s legendarnim Oliverom nominiran je za nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe. Škugor je ovih dana rasprodao koncert u Lisinskom 5. ožujka, pa je zbog velikog interesa dodan još jedan koncert 25. istog mjeseca. Dida Toni najavio je svoj dolazak na koncert, a ulaznice se mogu nabaviti putem linka http://bit.ly/ŠkugorLisinski2 


Vaša reakcija na temu