Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Znaš li koji je najbrži put do punog želuca?

Znaš li koji je najbrži put do punog želuca?

Pauza.hr je stigla u Split i ima posebnu akciju! Od 20. veljače do 23. ožujka u posebnoj ponudi možete naručiti dva jela, a platiti samo jedno

Znaš li koji je najbrži put do punog želuca? Mi znamo - plati 1 jelo, a uzmi 2 za tu cijenu! Što to znači za tebe? To znači da ćeš ili pojesti sve sam ili nešto podijeliti s kolegom, sestrom, curom ili didom. U svakom slučaju, s ovom ponudom je trbuh sit, a novci na broju! Ova ukusna i obilna ponuda vrijedi od 20. veljače do 23. ožujka u Splitu, a dostupna je samo preko servisa Pauza.hr.

A što je to Pauza.hr i kako iskoristiti ovu ukusnu ponudu?

Pauza.hr je servis za naručivanje hrane online koji postoji već 10 godina, djeluje u Zagrebu, Rijeci i Velikoj Gorici, a sada je došao i u Split. Bilo je i vrijeme, rekli bismo.

Zaboravite mnoštvo letaka za dostavu koji se gomilaju u nekoj ladici u kuhinji. S Pauzom je sve brže i jednostavnije. Hrana se naručuje u tri jednostavna koraka, preko računala ili mobitela:

1. Registriraj se i odaberi grad i kvart u koji želiš dostavu
2. Odaberi restoran, pregledaj njegov jelovnik i poklikaj svoju narudžbu
3. Naruči i pričekaj dostavljača da ti pokuca na vrata

Olakšaj si posao - razvrstaj restorane po popularnosti, očekivanom vremenu dostave, iznosu minimalne narudžbe i ocjenama. Da, i ti možeš ocijeniti hranu i uslugu restorana iz kojeg si naručio i tako drugima olakšati izbor. I to sve potpuno anonimno.

Zahvaljujući tim ocjenama i komentarima, možeš znati koji je restoran najbolji i koja su jela najbolja. A, to znači i da ćeš dobiti baš ono što tražiš.

2 za 1 za Split

Vratimo se na akciju 2 za 1. Dakle, Pauza.hr želi obilježiti svoj dolazak u najlipši grad na svitu tako što će omogućiti što većem broju Splićana da uživaju u dobroj hrani naručenoj online. Zato od 20. veljače do 23. ožujka u posebnoj ponudi možete naručiti dva jela, a platiti samo jedno. Ova ponuda vrijedi za odabrana jela samo na Pauzi. I samo u Splitu.

Vaša reakcija na temu