Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Autumn in rural areas: Mladi volonteri iz sedam europskih zemalja na Braču beru masline

Autumn in rural areas: Mladi volonteri iz sedam europskih zemalja na Braču beru masline

Projekt se provodi u suradnji s Udrugom Outward Bound Hrvatska

Od 6. do  21. listopada u Velikom Žitniku u Lici, u edukacijskom centru Outward Bound i u Sumartinu na otoku Braču održava se dvotjedni međunarodni volonterski kamp.

Kamp pod nazivom 'Autumn in rural areas' okupio je 11 volonterki i volontera iz 7 zemalja (Italije, Gruzije, Poljske, Francuske, Grčke i Portugala), a financira se kroz program Europske snage solidarnosti Europske Unije uz podršku Agencije za mobilnost i programe EU.

Mladi volonteri pomažu u uređenju okoliša, čišćenju plaža, pomažu lokalnom stanovništvu gdje je potrebno, na primjer u pripremi i spremanju drva, branju maslina, uče se solidarnosti, međukulturnom dijalogu i promoviraju volonterstvo.

Projekt se provodi u suradnji s Udrugom Outward Bound Hrvatska.

Vaša reakcija na temu