Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BRŠTANOVO: Iz autobusa u kontejner

BRŠTANOVO: Iz autobusa u kontejner

Stanovnici već dugo apeliraju, bez odjeka

Život u Dalmatinskoj zagori nije ni najmanje jednostavan. Iako stanovnici za nju izdvajaju novac, komunalna infrastruktura sporo se razvija. 

No, postoje neki problemi koji se mogu jednostavno riješiti. Iako banalni, stanovnicima su važni. Zbog jednog takvog javili su nam se čitatelji iz Brštanova. 

Naime, u zaseoku Čulići - Beškeri kontejneri za komunalni otpad postavljeni su na autobusnoj postaji. Putnici kada izađu iz autobusa udaraju u njih. 

Da kontejnere treba premjestiti stanovnici već dugo apeliraju, bez odjeka. Sada se nadaju kako će medijska pozornost potaknuti nadležne da njihov 'banalni' problem ipak riješe.

Vaša reakcija na temu