Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay NE PROPUSTITE Centar za poduzetništvo najavljuje novi ciklus radionica u Dubrovniku koji će se ove jeseni održavati u potpuno novom formatu

NE PROPUSTITE Centar za poduzetništvo najavljuje novi ciklus radionica u Dubrovniku koji će se ove jeseni održavati u potpuno novom formatu

Donosimo detalje

Centar za poduzetništvo najavljuje novi ciklus radionica pod zajedničkim nazivom Poduka, koje će se ove jeseni u Dubrovniku održavati u potpuno novom, modularnom formatu!

Poduka se sastoji od četiri ključna modula, osmišljena da pokriju sve važne aspekte suvremenog poduzetništva:

Prvi modul 'Umjetna inteligencija u poslovanju' će vam pružiti dubinsko razumijevanje primjene napredne AI tehnologiju poput ChatGPT-a u poslovanju. Saznat ćete kako umjetna inteligencija oblikuje budućnost glazbe, grafike i videa u digitalnoj eri, te kako koristiti ove inovacije za unapređenje poslovanja.

- ChatGPT: poslovanje uz naprednu AI tehnologiju

- Snaga AI: Budućnost glazbe, grafike i videa u digitalnoj eri

Digitalni alati u poslovanju, drugi je modul koji se fokusira na optimizaciju poslovnih procesa korištenjem različitih digitalnih alata. Naučit ćete kako iskoristiti LinkedIn za povezivanje s poslovnim partnerima, te kako maksimizirati utjecaj putem Facebook-a i Instagram-a. Također ćete saznati kako dizajnirati i optimizirati marketinške materijale koristeći Canvu, te osvojiti digitalni svijet pomoću TikToka.

- Digitalni alati za optimizaciju poslovanja i poslovnih procesa

- LinkedIn za poduzetnike

- Poslovanje u digitalnom dobu: moć Facebook-a i Instagram-a

- Dizajnirajte i optimizirajte: Canva kao alat za poslovni uspjeh

- TikTok u poslovanju – osvojite digitalni svijet

Treći modul, 'Nova paradigma turizma', istražuje nove pristupe u turizmu, počevši od razvoja uspješnih turističkih proizvoda do prilagodbe ponude željama gostiju. Naučit ćete kako se pozicionirati na društvenim mrežama i koristiti storytelling za stvaranje privlačnih turističkih priča.

- Iskustvo kao ključ kako prodati turistički proizvod

- Od ideje do uspješnog turističkog proizvoda

- Turistički proizvod po mjeri putnika – kako otkriti želje gostiju

- Pozicioniranje na društvenim mrežama: Ključ za uspjeh u turizmu

- Priče koje oduzimaju dah: Uloga storytellinga u turizmu

Posljednji ovogodišnji modul, 'Vođenje poslovanja' pokriva sve što trebate znati o vođenju jednostavnog računovodstva u paušalnom oporezivanju, kako pokrenuti svoje online poslovanje, te kako pravilno kreirati PO-SD obrazac. Ovaj modul pruža praktične savjete i alate koji će vam pomoći u svakodnevnom vođenju poslovanja.

- Brendiraj s uspjehom: Ključevi kreiranja prepoznatljivog brenda

- Kako putem prezentacijskih vještina unaprijediti prodaju?

- Vođenje jednostavnog računovodstva u paušalnom oporezivanju

- Kako pokrenuti svoje online poslovanje?

- Kreiraj svoj PO-SD obrazac

Osim Poduke, Centar za poduzetništvo nastavlja s organizacijom radionica u Poduzetničkom inkubatoru Ploče kako bi poduzetnička znanja približili i poduzetnicima van Dubrovnika.

- Kako putem prezentacijskih vještina unaprijediti prodaju?

- Vođenje jednostavnog računovodstva u paušalnom oporezivanju

- Poslovanje u digitalnom dobu: moć Facebook-a i Instagram-a

- Od ideje do uspješnog turističkog proizvoda

- Pozicioniranje na društvenim mrežama: Ključ za uspjeh u turizmu

- Dizajnirajte i optimizirajte: Canva kao alat za poslovni uspjeh

Organizirat će se i online radionice, koje će biti dostupne svim poduzetnicima s područja Dubrovačko-neretvanske županije: Brendiraj s uspjehom: Ključevi kreiranja prepoznatljivog brenda; Digitalni alati za optimizaciju poslovanja i poslovnih procesa; Kako pokrenuti svoje online poslovanje? te Kreiraj svoj PO-SD obrazac.

Cilj Centra je pružiti vam najnovija znanja i vještine koje su vam potrebne za uspješno vođenje poslovanja u dinamičnom i digitalnom svijetu.

Radionice su namijenjene kako iskusnim poduzetnicima koji žele unaprijediti svoje poslovanje, tako i onima koji tek planiraju započeti svoj poduzetnički put. Svaki modul će se održavati u interaktivnom formatu, kombinirajući predavanja, praktične vježbe i radionice, kako bismo vam omogućili da odmah primijenite naučeno u praksi.

Prijavite se na newsletter Centra i ne propustite priliku unaprijediti svoje poslovanje i postati dio zajednice uspješnih poduzetnika!

Vaša reakcija na temu