Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Donosimo rezultate uzorkovanja mora na plažama

Donosimo rezultate uzorkovanja mora na plažama

Evo kakva je situacija u Srednjoj Dalmaciji

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije objavio je rezultate uzorkovanja mora za kupanje na plažama na području cijele Srednje Dalmacije.

Za razliku od prošlog tjedna, kada je more na svim kupalištima osim u Segetu Donjem bilo izvrsno, ovog se bilježi pad kvalitete, posebno u Podstrani. 

Naime, na plažama u naseljima Strožanac Donji, Miljevac, Sveti Martin i Seget Donji more je klasificirano kao – dobro. Najlošije je u Živogošću. Tamo je ocijenjeno kao zadovoljavajuće.

Na svim ostalim plažama od granice sa Šibensko-kninskom do one s Dubrovačko-neretvanskom županijom je ocijenjeno najvišom ocjenom – izvrsno.

Vaša reakcija na temu