Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kristijan Iličić postao ambasadorom WWF Adrije

Kristijan Iličić postao ambasadorom WWF Adrije

Poznati travel blogger podupire svjetsku organizaciju za zaštitu prirode u misiji izgradnje budućnosti u kojoj ljudi žive u skladu s prirodom

WWF Adria slijedi primjer brojnih ureda ove svjetske organizacije za zaštitu prirode pa će se odsad u uglednom društvu WWF-ovih ambasadora naći naš najpoznatiji travel blogger Kristijan Iličić. Taj svjetski putnik, kojeg do ostvarenja njegova sna da proputuje svijet dijele tek dvije neposjećene države, odsad će aktivno podržavati rad regionalne podružnice WWF-a i širiti našu misiju očuvanja prirode.

'lznimno smo sretni da je Kristijan prepoznao važnost misije WWF-a i pristao na naš poziv da postane WWF-ovim ambasadorom. Kristijanovo bogato iskustvo putovanja svijetom osvijestilo ga je koliko je važno očuvati prirodne ljepote i ravnotežu između čovjeka i prirode. Njegovo zalaganje za očuvanje prirode sjajno se uklapa u vrijednosti koje WWF promiče, a sada će zajedno s nama raditi na podizanju svijesti o važnosti zaštite prirode, kako na lokalnoj, tako i na globalnoj razini', ističe Petra Boić Petrač, direktorica komunikacija i donacija u WWF Adriji.

WWF sav svoj rad temelji na dokazanim činjenicama, studijama i istraživanjima. Međutim, poruka i poziv na promjene u našem ponašanju treba doći sa svih strana i utoliko je rad s ambasadorima vrlo važna grana rada ove organizacije. Surađujući s poznatim osobama WWF nastoji prenijeti poruke važne za zaštitu prirode i opstanak našeg planeta te pojedincima približiti kako promjenom i najmanjih navika možemo postići značajni napredak. Kristijan zna kako doći do srca svojih pratitelja, a u WWF-u su uvjereni da će im uspjeti približiti i napore koje organizacija ulaže u obnovu i očuvanje naše prirode.

'Imao sam priliku vidjeti neka od najčudesnijih mjesta na Zemlji, ali i svjedočiti koliko su ta mjesta krhka i koliko je važno da ih očuvamo. Za mene je velika čast što mogu podržati WWF Adriju i raditi na očuvanju prirodnog naslijeđa - posebno u našoj regiji, u ovoj prirodi koju imamo oko nas i koja nam omogućuje da živimo, dišemo, stvaramo', rekao je Kristijan povodom objave suradnje.

Kristijan Iličić našao se u uglednom društvu WWF-ovih ambasadora koje među ostalima čine Sir David Attenborough, glumci Sofia Vergara, Maisie Williams i Jared Letto, pjevačica Nelly Furtado, tenisač Andy Murray i top model Miranda Kerr.

Zapratite Kristijana na njegovim mrežama, donosit će vam posebne priče o radu WWF-a na očuvanju mora, rijeka i našeg živog svijeta. Zapratite i WWF Adriju i prvi saznajte kako se čuva priroda oko vas te kako i sami možete pomoći i postati dio panda obitelji.

Vaša reakcija na temu